Kezdőlap | olcsó órák katalógusa Dior órák online_omega használt órák katalógusa Dior órák prices_who adja Tag Heuer órák katalógusa replika harang és Ross katonai watches_ultimate replika órák katalógusa replika harang és Ross fantom watches_breitling Bentley Flying B órák katalógusa replika Montblanc 11402 watches_replica svájci hadsereg karórák Női katalógusa replika Montblanc 134 watches_patek philippe nautilus női karórák katalógusa replika Rolex a Datejust watches_replica Panerai karórák kiegészítők katalógusa replika Rolex a Milgauss watches_replica Panerai kereskedők órák katalógusa Rolex alkatrészek watches_replica fekete karóra katalógusa Rolex sport watches_panerai eladó uk órák katalógusa Gavox Curtiss P-40 ReviewGavox valóban egy fiatal cég replika óra (indult 2011) alapján főként kívül Belgium, hogy az utóbbi időben megjelent sok érdekes kvarc órák kevesebb, mint a Curtiss P-40 azonosítani. A robusztus fantasztikus megjelenést és a fegyveres szolgálat örökség, a replika órákat beszélni szabványos érzékenység belül a replika óra világon. És közel $ 250, akkor 'újra nagyon jól, csak az árkategóriában most.Curtiss P-40 Ref 350 CalendarMovement: Kaliber VD75 származó SeikoDimension: 40mm x 8mm X 46. replica rolex svájci karóra 7 lug a lugLug Szélesség: 20mm lug widthWater ellenállás: öt barCrystal: ásványi kristály w/tükröződésgátló coatingWarranty: korlátozottan garancia az intervallum 2 yearsPrice: $ 230-250Curtiss P-40 Ref 338,1 Katonai TimeMovement: kaliberű VD77 származó SeikoDimension: 40mm X 8mm X 46.seven fülből a lugLug Szélesség: 20mm lug widthWater ellenállás: öt barCrystal: ásványi kristály w/tükröződésgátló coatingWarranty: Korlátozott garancia az Ön ideig két yearsPrice: $ 240-255Gavox alapította Michael Happe, mérnök, pilóta és unokája egy a Traveling Tigers pilóták a második világháború. Flying Tigers volt a címe a csapat külföldi pilóták elleni küzdelem nevében a kínai felé Axis szövetség. Ők is ismertek azok felhasználása a Curtiss P-40 repülőgép festett jelentős cápa arcon az orr. Ez a legendás kép közös háborús történelem buffok és kezdők egyaránt, és áll, mint hogy az ihletet, hogy két időmérők megvizsgáljuk today.


CaseThe Curtiss P-40 sorban referencia 326 (apró másodperc), 338 (24 óra) és 350 (nap-dátum), minden egyes megosztás azonos helyzetben stílus és design, álló, rozsdamentes acélból készült ásványi kristály, és a mérési 40mm átmérőjű, 8mm magas és negyven six.7mm lug-to-lug (a mérés). Minden egyes hasonlóképpen fut egy Seiko kvarc szerkezet, a kisebb változtatások figyelembe veszik a speciális képességekkel. Ezek replika órákat is felkínált akár egy csiszolt krómacél vagy fekete PVD teljes és azt tapasztaltuk, egy esélyt, hogy megnézzük egyaránt. Minden egyes sima és egyenletesen alkalmazni, ahol a fekete PVD egyre mély és nagyon matt. Voltunk kellemesen meglepett a teljes jelenik meg, és úgy érzi, hogy ezen körülmények kínált az eladási ár változhat. Általánosságban elmondható, hogy a feltételek a Curtiss P-40 alap és jól hajtják végre, amely alkalmas a fegyveres szolgálat aesthetic.DialSimilar a példányok, a tárcsák két P-40 utalásokat úgy tűnt, a részesedése a sok hasonló stílusú elemek. Ugyanígy a referencia 338 és 350 aspektus egy fekete számlap fehér szöveg, azonos betűtípusok, kard tervezés tenyér az órát és a pillanat és a kerítés benyújtja típusú ujjait az al-hívja.
Apropó, minden egyes, a P-40 változatok működni egy kis másodperc al tárcsát 6 o 'óra. Mi általában választani kis másodperc kvarc replika órákat, mert kényelmesen fedezésére használt kullancs, és jelentősen kevésbé észrevehető tényleg kell a következő leosztásban kiderülhet, hogy elcsúszott együtt a második marker, hogy 's elterjedt kvarc replika órákat. Lume minden egyes P-40 gyakran található az ujjak és az összes óra mutatói. replika órák árral És végül, valamint a külső peremén minden tárcsa egy ferde keret numerikus indikátorok minden 5 perc, és hashmark egymás pillanatban, hogy nyom rá a legfontosabb része a dial.What megkülönbözteti a 338 és 350 tárcsázza a al-tárcsázza látható. A referencia 338 jellemzőit a 24 órás mutató egy kis al-tárcsázza a tizenkét o 'óra, kontrasztos fehér és fekete határos, valamint betűk AM és PM nyomtatott mentén megfelelő és balra a telefonos ill. Ezalatt a 338 mutatja a nap a 7 nap, és harminc napos időtartam eredményeként al-tárcsázza a 3 és 9 o 'óra. A még mindig bal al-tárcsát, az idők a 7 napos vannak nyomtatva rövidítve, míg az alkalmas al-tárcsázza a szer a hónapban jelennek számokkal majdnem minden öt napot. Minden egyes al-tárcsázza, meg fogja találni a textúra koncentrikus körök, amely segíti az al-tárcsázza kitűnjön a relaxáció a számlap egy kis glimmer.Straps és WearabilityOne jó tulajdonság a Gavox szakértelem a képesség, hogy rendezze amelyen pánt szeretné, hogy kísérje el replika óra a sokféle, amely magában foglalja a bőr-alapú sávokban Cavas két darab sáv bőr hátlap és nylon NATOs. Minden érkezik belsejében mennyiségű színek, így a választás, hogy találják meg a szíjat a legkedvezőbb megfelel a követelményeknek, és a stílus. Megfigyeltük az összes heveder pedig inkább egy kellemes, bár bármit is jól számíthat belsejében sub 300 $ tartományban.

Minden volt elég kényelmes használni, egyszerű megváltoztatni, és úgy tűnik lény jó minőségi. Mint egy nagy érintőképernyő, mind a 2 db és a NATO lehetőségei elem aláírt components.It lehet értéket hozzátenni azt, ami pánt a végén felvette együtt a replika óra fog változni az ára a csomag egy kicsit. Mind e a két darab pánt fogja ára egy kicsit, ennek eredményeként az ér választék minden ilyen darab (ref 338: $ 240-255 | ref 350: $ 230-250) .Donning a Curtiss P-40 ' s gyakran egy élvezet. Mi fedetlen ezek replika órák nagyon szép, tiszta elrendezés, amely illik szinte bármilyen ruhában. Ezek replika órákat is kényelmesen átállással az irodai környezetben a hétvégét ki izzadt, valamint a dimenzió a replika órákat segít, hogy őket könnyedén viselni minden alkalommal. Csak annyira, mint én tényleg olyan, mintha egy több jelentős mechanikai darab, megtalálja bizonnyal a napokban, hogy vágyom egy kis dolog, mint a fürge, mint egy személy a P-40 's .ConclusionThe Curtis P-40 's által Gavox elején találhatók nagyon jól elő és nagyon vonzó sötétkék időmérők. replika rolex karóra árak uk Raktak is, és biztosítja az Ön erős felfogás épültek valaki, aki megérti és szereti replika órákat. És, hogy a szoros, úgy gondoljuk, hogy működjön egy rendkívül robusztus kijelző, amely Gavox általában egy márka a sok várható, és több mint valószínűleg a fényes hosszú run.That mondta, tudjuk, hogy vannak különböző körbe, akik utasítsa a P-40 's az elején úgy néznek ki, mert szempont kvarc akciók, és mi is' t állítják, hogy maga felé. Létezik egy varázsa mechanikus időmérők, amelyek segítségével kemény gondolni kvarc belül pontosan könnyű a legtöbb esetben. De bárki is, aki még nem fogott a mechanikai hiba, a Gavox Curtiss P-40 egy erős forgatókönyv. Mi történne, hogy úgy vélik, hogy a P-40 lehet a legjobb replika óra, hogy ne a napi, egész nap, egyszerűen csak azért, mert a nagy vadászat, nyugalmára és meglehetősen kedvező árú.

Figyelembe vesszük az egy félelmetes szerezhet az vagy fiatalos replika óra kollektor. Ha ezek után én 16, valaki hegyű nekem ki, hogy a modell, mint Gavox, azt tapasztaltam, lényegében hideg replika óra a csuklómon néhány az én fiatalabb felnőtt korban, mint amit valaha is szörnyűség kötöttem ki bevásárló az irodában keep.Therefore ha a Curtiss P-40 beszél hozzád személyesen, fej felett felé Gavox helyén ma, hogy megtudja, hogyan lehet egy bizonyos, a individual.Thanks hogy Gavox nyilvánított replika órák reviewBy Blake Malin # gallery-1 margin: auto; # Gallery-1. galéria-elem float: left; margin-top: 10px; text-align: center; szélesség: 33%; # Gallery-1 img border: 2px szilárd #cfcfcf; # Gallery-1. Műtermi felirat margin-left: 0;