Főoldal | olcsó órák katalógusa A Greubel Forsey négyágyas Tourbillon Rejtély egy időmérő ellentétes minden más. Ez az óra egy tökéletes példa arra, hogy a rendszeres órák általában tolta maga korlátai és az innováció lesz, hogy a név a videojáték. A négyágyas Tourbillon mágikus formula a.k.a négyágyas Tourbillon egy Differentiel valójában keveréke grafika és a műszaki innováció, amely tartalmazza az igazán lelke két alkotók a lenyűgöző négy tourbillons. Ez replika óra van felszerelve segítségével aszimmetrikus körülményként 18K rózsaszín arany -Továbbá kínálnak platina mérési 43.50mm átmérőjű és sixteen.11mm vastagságú. Ez érdekes időmérő van felszerelve, amely oldalsó ablak a körülmény sáv nyolc o 'óra, amely lehetővé teszi a teljes ellenőrzést a teljes 1 a kettős tourbillon ketrec. A váltakozó szatén csiszolt és polírozott részek a forgatókönyv előállítani a tökéletes szimfónia, hogy a házak ezt fajta lenyűgöző szövődmény valamint egy lenyűgöző fekete számlap.
A fekete számlap arany 'appliques' magában foglalja a 50 órás villamos energia tartalék indikátor működése másodpercig két o 'óra, 4 perc tourbillon forgási mutató 5 o' óra együtt egy 240 másodpercig regisztrációs 8 o 'óra. A 240 másodperces kijelző finoman vésett francia kifejezéseket, hogy tökéletesen leírják a belső jellemzőit és tulajdonságait a órák remekmű: 'Savoir-faire', 'Inventeurs Horlogers', 'alkotókészség', 'Technicité', 'Univers eredeti', 'Bienfacture d 'kivétel', 'életmű Egyedi', 'Noblesse Esthetique', 'Inventeurs Horlogers', 'alkotókészség' és 'Technicité'. replika órák katalógusa most 's tisztázására, hogy ez a csodálatos időmérő fog működni. A Greubel Forsey négyágyas Tourbillon van szerelve két dupla tourbillons álló belső tourbillon -set egy harminc fokos szögben, amely forog a pillanatban minden perc- és egy külső tourbillon, hogy elforgatja a pillanatban minden négy perc. A 4 tourbillons vannak csatlakoztatva, a szívkoszorúér-két autonóm szabályozó szervek, amelyben minden egyes szabályozó szerv áll az egyenleg kerék oszcillátor tegye belül a ketrec a tourbillon hogy található szögben 30 szinten, és hogy forgatja a pillanatban minden pillanat. Ez a rendszer forog, csak a ketrec egy második tourbillon majdnem minden negyedik percben. A két oszcillátor függetlenül szabályozható a négy tourbillons vannak kötve egy gömb alakú eltérés amely továbbítja a kevert pontosság az idő kijelző. Két hordó szekvenciája rokonságban villamos teljesítménnyel a szférikus eltérés a tourbillons.
dobogó szíve a látványos kis 'haute Kamarája' van a Greubel Forsey kaliberű GF03 alkotják 531-nak, 2 dupla tourbillon ketrec 128 elem minden egyes, egy gömb alakú eltérés alkotják 28 szakaszok és hatvanhárom olived -domed köves arany chatons. Amikor alaposan seb, a kaliber szállít befolyása tartalék ötven több órán vert egy frekvencia 21, replika használt Rolex elnök órák 600 VPH. A kaliber természetesen teljesen látható útján a képernyő körülmény vissza Rolex Cellini cellinium karórák .
Ez érdekes időmérő van szerelve egy fekete kézzel varrott aligátor szíj, dupla összecsukható csat gravírozott együtt Greubel Forsey logó. A pánt hihetetlenül rugalmas, elegáns, és nagyon kényelmes.
Greubel Forsey négyágyas Tourbillon Secret megszerezhető zárt mennyiségű nyolc darab 18 karátos rózsaszín arany és 8 rész platina. Abban az esetben, ha ismeri 'haute Kamarája' tehát ha rendelkezünk a pénzt, hogy vegyenek részt a videojáték, ez időmérő egyik, amely természetesen szerepelt órák örökség útmutatók, mint az egyik messze a legérdekesebb kérdéseket bármikor tenni. replica omega GMT kronográf, replika, hogyan kerül egy TAG Heuer órát költség
matrica eladási ár 805.000 $ USD. További információk a Greubel Forsey kattintson erre a linkre. katalógusa Dior órák online_omega használt órák katalógusa Dior órák prices_who adja Tag Heuer órák katalógusa replika harang és Ross katonai watches_ultimate replika órák katalógusa replika harang és Ross fantom watches_breitling Bentley Flying B órák katalógusa replika Montblanc 11402 watches_replica svájci hadsereg karórák Női katalógusa replika Montblanc 134 watches_patek philippe nautilus női karórák katalógusa replika Rolex a Datejust watches_replica Panerai karórák kiegészítők katalógusa replika Rolex a Milgauss watches_replica Panerai kereskedők órák katalógusa Rolex alkatrészek watches_replica fekete karóra katalógusa Rolex sport watches_panerai eladó uk órák katalógusa