Otthon | olcsó órák katalógusa Ez nem 'T a fő idő generálunk egy pár Greubel Forsey darab rendkívüli. Az igazság korábban ez a 7 nap osztjuk az elsődleges illusztrációk és képek a munkaerő folyamatban a Greubel Forsey Art Piece egyet. Ennek ellenére most azt bizonyítja, hogy ne egy darab jellegzetes mutatunk egy egyedülálló sor tíz (10) a rendkívüli tételek! katalógusa tíz platina DLC bevonatú megkülönböztető időmérők származó Greubel Forsey és 'újra felajánlott csak egy különleges létrehozott Marcus replika órákat Londonban. Ez az egyik különösen egyedülálló lehetőség egy személy gyűjtő, aki 's keres valami igazán egyedi. Ha már a Bugatti EB 16.4 Veyron Sang Noir, majd felfedeztük a megfelelő létre replika órákat.
Lenne túl sok hogy átfogóan megvitassák mind a tíz rendkívüli tételeket, replika órák így fogunk koncentrálni, hogy a 3 találmány darabok, valamint a Greubel Forsey GMT fekete, hogy van! Greubel Forsey a óraiparban cég Robert Greubel és Stephen Forsey, akikkel gyakran a mi Tour de Suisse 2010 Gruebel Forsey specializálódott feltalálás időmérők különböző tourbillons és ferde egyensúly kerekek együtt azzal a céllal, hogy javítsák fel időmérő pontossággal.
Utána sokkal inkább, hogy most lássuk úgy a kezdeni Greubel Forsey időmérő, attribútumok egy másik szövődmény akkor egy adott replika nap dátum karóra , két vagy négy tourbillons. A Greubel Forsey GMT, hogy indult 2011-ben, azt mutatja, hogy a második időzóna 10 o 'óra, valamint egy forgó háromdimenziós világ nyolc o 'óra. A világ látható át a zafír kristály abból a szempontból, a platina DLC bevont helyzet; Csak az egyik legszebb részleteket!
testtartás a kontinens szerte a világon titán kereszt-hivatkozott, míg a 24-órás fejezet gyűrű körözött azt megközelítő jele idő a bolygó körül. Egyéb jelzések bele egy óra perc tárcsát 1 o 'óra; egy kis másodperc tárcsa tetején, hogy három o' óra és 4 o 'óra ágazati energia tartalék jelző. az indítványt amelyek kifejezetten erre időmérő és opciók a 25 ° -ban döntött Tourbillon 24 secondes ketrec.
ez ugyanaz tourbillon használt találmány Piece három, ami figyelemre méltóan ahhoz, hogy ne az utolsó a 3 találmány elemeket kap bemutatta. Invention Piece három 2009-ben indult, és kiemeli a Tourbillon 24 secondes Emelkedő, amely többek között a három jelentős újítások által gyártott Gruebel Forsey. Ez alkalommal a 'zafír dudor' kínál kellemes csúcs a tourbillon.
egy nagy 24 órás al-dial uralja a számlap óra jelzi bíbor háromszög . Egy kisebb méretű kék ​​háromszög jelzi a percet együtt kompakt másodperc 5 o 'óra. Szemben a tourbillon nyolc o 'óra fekszik befolyással tartalék 2 o' óra.
Mint már jeleztük, Greubel Forsey célja, hogy fokozza időmérő pontosság és így találta több tourbillons és ferde egyensúly kerekeket. A megközelítés hozta meg sikerét a 2011 szereztek a 2011-es Interkontinentális időmértékén Verseny Double Tourbillon technika. replika TAG Heuer órák nagybani katalógusa A Double Tourbillon eljárás magában foglalja a különböző tourbillon, amely tartalmazza a kettős tourbillon egy 30 ° -os dőlésszög. Ugyanaz, mint megtalálható Creation darab 1 (bal oldalon csak egy a lenti képet). Mint egyformán másik teremtés részei, találmány darab 1 is Mindegy 't rendszeresen kezet, hogy jelezze egy ideig. Piros és kék háromszög jelzi egy ideje alatti jelentős csiszolt tourbillon híd segítségével szerény másodperc tárcsa felett, és egy elektromos tartalék mutató induláshoz a 3 és négy o 'óra.
Szinte biztosan nagy valószínűséggel a legfényűzőbb összes Greubel Forsey újítás egyértelműen időmérők bemutató nem egy, nem a kettős, de a négyszeres tourbillon! A négyágyas Tourbillon rendszer megtalálható, a többiek között, a teremtés Piece két, az utolsó a találmány példány, amely megjelent 2011-ben katalógusa A négyágyas Tourbillon rendszer tartalmaz két kétágyas tourbillon mechanizmusok és a szívkoszorúér vannak összekapcsolva egy gömb alakú eltérés. Ismét egy kis időt csak Hát 't jelzi közös pálmák és láthatjuk egy al-tárcsázza 5 o' óra bemutatott egy rózsaszín háromszög jelzi több órát, bár van egy koncentrikus konfigurált forgótárcsás (nem kék háromszög ebben az időben) jelenti a percet. Egy kis másodpercmutató található 10 o 'óra és a járástartalék mutató a tizenegy o' óra helyén.
Marcus replika órákat, aki Londonban is csodálatos jellegzetes időmérők a MB F és URWERK és más magánszemélyek nekik készült, van ez a 10 exkluzív alkatrészek megvásárolhatók. Egy tapadó mesét fogok foglalkozni az ellenkező hat ruhadarabot. Mert bárki, aki érdeklődik a készletben, kérjük szerezni Marcus replika órák Londonban. A fogantyú, valamint más általában azt a speak, hogy álljanak a Marcus replika órákat weboldalt.
Ezt az információt írta Frank Geelen, kormány szerkesztő monokróm replika órákat. Matton Dior órák online_omega használt órák katalógusa Dior órák prices_who adja Tag Heuer órák katalógusa replika harang és Ross katonai watches_ultimate replika órák katalógusa replika harang és Ross fantom watches_breitling Bentley Flying B órák katalógusa replika Montblanc 11402 watches_replica svájci hadsereg karórák Női katalógusa replika Montblanc 134 watches_patek philippe nautilus női karórák katalógusa replika Rolex a Datejust watches_replica Panerai karórák kiegészítők katalógusa replika Rolex a Milgauss watches_replica Panerai kereskedők órák katalógusa Rolex alkatrészek watches_replica fekete karóra katalógusa Rolex sport watches_panerai eladó uk órák katalógusa